Towarzystwo Przyjaciół Rzek
Iny i Gowienicy

Witamy, Gościu
Username: Password: Zapamiętaj mnie
Wędkarskie smakołyki i przepisy.
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Sztuka Wędzenia Ryb

Wędkarskie Smakołyki i Przepisy 10 lata 3 miesiąc temu #859

  • Mirosław Kowalczuk
  • Mirosław Kowalczuk Avatar
Smak wędzonej troci jest niepowtarzalny jak i innych ryb węgorza, miętusa, belony czy karpia. Poniżej link do sztuki wędzenia, ja swoje pierwsze kroki w wędzeniu ryb pozyskałem właśnie z tej strony.

Sztuka Wędzenia :whistle:
http://www.kuchnia.agnet.pl/wedzar.html
Ostatnio zmieniany: 10 lata 3 miesiąc temu przez Mirosław Kowalczuk.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
  • Strona:
  • 1

Nasi Sponsorzy

Copyright © Towarzystwo Przyjaciół Rzek Iny i Gowienicy 2019
Wdrożenie strony: Jacek Nadolny w oparciu o CMS Joomla

Strona zbudowana w oparciu o szablon
TFJ Green - Joomla 3 Templates