Artur Furdyna napisał:
Czasem mam wrażenie Mirku, że traktujesz Zarząd, jak etatowych pracowników, którzy wszystko "muszą" a Ty jesteś od wytykania palcem, co Ci się nie podoba....
Nie Kolego Arturze ja jestem członkiem tej organizacji regularnie opłacam składki a nawet do ubiegłego roku przekazywałem 1% mojego podatku dla TPRIiG. Statut TPRIiG przewidział taką możliwość oceny pracy zarządu co zapisane zostało w par. 10 pkt 3 i 4 naszego statutu. Tak więc tylko z tego względu ośmielam się czasami wskazać moim skromnym zdaniem sprawy które powinny być załatwiane inaczej i nie traktuj tego jako moje czepialstwo się zarządu.
Artur Furdyna napisał:
Zebranie zorganizujemy w drugą niedzielę kwietnia i, oprócz spraw rachunkowo - sprawozdawczych, które sprawnie przeprowadził Adam z naszą księgową, omówimy plany do realizacji w tym roku.Jeszcze trochę cierpliwości.
Z tego co wiem to zebranie zapowiadałeś 3 tygodnie temu na dzień 6.04.2014r. w tym dziale :http://www.tpriig.pl/forum/1-sprawy-naszego-towarzystwa/2761-zebrania-tpriig?start=78#7103
ale w imieniu własnym i zapewne jeszcze kilku Kolegów dziękuję że w porę nas o tym uprzedziłeś.